Senior HR Business Partner

Jij bent een zelfstandige en ondernemende Senior HR Business Partner. Als elke dag totaal anders is dan de vorige, ben jij op je best! Je schakelt snel en je organisatievermogen stelt je in staat om gemakkelijk de juiste prioriteiten te stellen en structuur aan te brengen in je werk. Als ervaren HR-professional versta je je vak en in het team en tijdens diverse overleggen deel je dan ook graag jouw visie over uiteenlopende HR onderwerpen. Je maakt op een energieke, doortastende manier de verbinding met mensen en helpt hen verder in hun persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werkdag

Wij hadden graag willen zeggen dat je jouw dag bij NHG zou beginnen met een lekkere kop koffie en een prachtig uitzicht in de ambiance van ons schitterende kantoor. Echter, we werken in deze corona periode allemaal vooral thuis en je hebt het voorlopig te doen met de ambiance van je eigen thuis kantoor. Toch start je fris en fruitig de dag met een online-overleg van het HR team. Omdat we elkaar wat minder spreken nemen we wat langer de tijd om te horen hoe het met iedereen gaat. Daarna worden de belangrijkste zaken besproken en de hulpvragen gaan over en weer. Na dit overleg ben je uitgenodigd in het MT om belangrijke personele aangelegenheden te bespreken en wat voor invloed de nieuwe corona-maatregelen van het kabinet hebben op het samenwerken binnen NHG. Tijdens de lunch is ons tweewekelijkse forum hierin praat je de organisatie bij over de transformatie waar NHG zich in bevindt en waar jij de aanjager van bent.  De middag start met een overleg met de agile coach over het leiderschapstraject en de Agile transformatie, omdat het een 1-op-1 gesprek is combineer je dit met het buiten lopen van een rondje. Het is en blijft belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Aan het einde van de dag heb je tijd ingepland om de OR-vergadering van morgen alvast voor te bereiden. Je sluit de dag af met een virtuele borrel met collega’s om gezellig met elkaar bij te praten. 


 

Jouw uitdaging bij NHG

Je komt als Senior HR Business Partner in een ambitieus en enthousiast team dat naast jou bestaat uit een HR Adviseur, een Recruiter en een Communicatieadviseur. Als team hebben wij als doel om het maximale uit mensen te halen door te verbinden en met elkaar een inspirerende, faciliterende en enthousiasmerende omgeving te creëren en zo bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling, organisatiepotentieel en werkgeluk. 
Je belangrijke resultaatgebieden zijn onder andere:

 • Je bent een generieke HR professional: je bent een stevige sparringpartner op bestuurs- en managementniveau
 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van het organisatiebrede HR-beleid en de bijbehorende HR-instrumenten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderwerpen als strategische personeelsplanning, cultuurverandering, organisatie-inrichting en leiderschap.
 • Je bent verantwoordelijk voor het functioneel aansturen van het HR-team en vertegenwoordigt de HR doelstellingen in het management team, je maakt geen onderdeel uit van het MT.
 • Je bent de senior binnen het HR team en ondersteunt de andere leden van het team in hun ontwikkeling. 
 • Jij ontwikkelt, in samenwerking met het team, de HR visie en strategie.
 • Jij hebt affiniteit met het coachen van teams en leidinggevenden. Je helpt mensen graag in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt teams optimaal samen te laten werken. Je brengt dan ook de nodige ervaring mee op dit vlak.
 • Je doet actief verbetervoorstellen en initieert (strategische) projecten die je zelfstandig op kunt pakken en realiseren.
 • Je bent adviseur van de Raad van Bestuur richting de OR.
 • Naast je bijdrage als Senior HR Business Partner ben je ook secretaris van de Remuneratiecommissie van de Raad van Commissarissen. 

Ben jij de Senior HR Business Partner die wij zoeken?

Je bent proactief, ondernemend en resultaatgericht. Je bent niet bang om veranderingen aan te gaan en bent in staat om andere mensen hierin mee te nemen. Je bent in staat om mensen te overtuigen en te coachen. Je durft risico’s te nemen. Naast deze competenties beschik je over:

 • Tenminste een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring en inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen;
 • In staat zowel strategisch, als tactisch en operationeel succesvol te zijn.
 • Ervaring in organisaties waar ‘continu leren’ centraal staat. Ervaring met het coachen van individuen en teams;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving; 
 • Kennis van en ervaring met Agile werken is een pre;
 • De functie is voor 32 uur per week.

 

Wij bieden jou

Uitdagend werk! Samen met ongeveer 90 enthousiaste en deskundige collega’s in de organisatie werk jij op een unieke positie in de woning- en hypotheekmarkt, midden in de markt en samenleving. Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid, aan jou de kans die te benutten! Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 • Een marktconform salaris (ca. € 4.845,- tot € 5.866,-) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, NS Business Card 1e klas en een goede pensioenregeling;
 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget;
 • Mogelijkheid om plaats en tijd onafhankelijk te werken, vanwege Corona werkt op dit moment iedereen thuis, uiteraard met vrijwel dezelfde faciliteiten;
 • Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station;
 • Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Klik op aan de pagina op de button solliciteren. Voor vragen over deze vacature of onze organisatie kun je terecht bij Mark Bisseling via 06 - 214 496 56 of recruitment@nhg.nl

Jouw sollicitatie verstuurd, en dan?

Lees hoe ons sollicitatieproces er verder uit ziet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als je jouw cv en motivatie naar ons toestuurt verwerken we je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.