Meer over NHG


Uitdaging en impact. Dat zijn woorden die jou prikkelen. Je wilt ’s ochtends vol energie aan je dag beginnen omdat je werk doet van betekenis. En elke dag blijven leren. Bij NHG bieden we je ruimte en verantwoordelijkheid – aan jou de kans die te benutten. We houden niet van hokjesdenken, dus je mag grenzen doorbreken. Je kennis en kunde in de volle breedte inzetten. Ontwikkelingen in de maatschappij hebben invloed op je werk. En andersom heb jij, met de unieke dienstverlening en producten die je levert, invloed op de markt en maatschappij. Onze collega’s zijn allemaal verschillend, maar wat we delen is de drive om het verschil te maken.

Oplossingen met impact

Bij ons werk je in het hart van de woning- en hypotheekmarkt. Onze ambitie is dat iedereen kan wonen en blijven wonen in de woning die past bij zijn situatie. Dat vraagt om maatwerk en klantgerichtheid. En om collega’s die sterk zijn in het vinden van oplossingen, want je hebt te maken met complexe uitdagingen in een dynamisch werkveld.

Samenwerking, innovatie en kennisdeling zijn key. Zowel intern als met markt en overheid. Want alleen door samen te werken en te vernieuwen kunnen we de beste producten en dienstverlening ontwikkelen. Een voorbeeld van zo’n oplossing is onze nieuwe methodiek voor beginnende zzp’ers. Collega Marcel vertelt hier meer over.Samen bouwen

Onze organisatie is volop in beweging. Door onszelf te blijven ontwikkelen en vernieuwen zorgen we dat we een geweldige organisatie zijn en blijven om (mee) te werken. Jouw bijdrage is daarbij onmisbaar. Bij ons ben je expert in je vakgebied, geen kleine schakel in een groot proces. We geloven dat je een organisatie samen vormgeeft en vragen iedereen om mee te doen. Van de doorontwikkeling van onze strategie en positionering tot productinnovaties, het vergroten van onze zichtbaarheid en het creëren van een datavaardige organisatie. We gaan ervoor en leggen de lat hoog – iedere dag opnieuw.


Een leuk team vol talent

We zijn een compacte organisatie en willen dat graag zo houden. Zo weten we elkaar goed te vinden en blijven we wendbaar. Wij zijn een energiek, hecht en gedreven team. Onze collega’s zetten graag een stap extra, ook voor elkaar. Iedere donderdag is er een gezamenlijke lunch en eens per maand komen we met z’n allen bij elkaar tijdens het NHG Forum. Successen vieren, elkaar inspireren, uitdagingen delen, vragen stellen. Alles kan! Ontmoet hier vast een aantal van onze collega’s.

Werken waar en wanneer jij het wilt

Vanzelfsprekend kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Samen met je leidinggevende geef je invulling aan je ontwikkeling in je functie en je persoonlijke groei. Jij bent hiervoor zelf in de regie.

Wij werken letterlijk in het hart van de markt en samenleving. Dit doen wij vanuit ons kantoor in het WTC in Utrecht, direct naast het Centraal Station.  We werken hier met alle collega’s op één vloer, open en transparant. Een plek waar we samenwerken en kennisdelen. En ook een ontmoetingsplek voor onze partners. Werk je vandaag liever thuis of op locatie? Aan jou de keuze. Je ontvangt van ons de middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, waar en wanneer jij dat wilt.